تور مالزی 7 شب (برگزار شده)

مدت: 7 شب شهرهای مورد بازدید: کوآلالامپور

جزئیات تور

  • قیمت: 5/990/000 تومان
  • مدت: 7 شب
  • تاریخ برگزاری: 1398-07-17
  • Trip type: هوایی

تور مالزی


7شب
هتل 3* Pacific Express
صبحانه
گشت شهری
ترانسفر+راهنمای فارسی زبان+بیمه
تاریخ17 مهر

5/990/000 تومان


مالزی

مالزی کشوری در جنوب شرقی آسیا و پایتخت آن کوالا لامپور است. سازمان‌های دولتی و وزارت‌خانه‌های این کشور در شهر جدید پوتراجایا (پایتخت اداری) این کشور واقع است. مالزی عضو سازمان ملل متحد و اتحادیه کشورهای همسود است. این فدراسیون شامل سیزده ایالت در جنوب شرقی آسیا است. نام «مالزی» زمانی انتخاب شد که فدراسیون […]

بیشتر

کوآلالامپور

کوالالامپور کوالالامپور پایتخت كشور مالزی است و در قلب ايالت سلانگور واقع شده است. اين شهر در دامنه های کوهستانی قرار گرفته و كوه همه اطراف آن به جز قسمت شرقي را فراگرفته است به همین دلیل است به کوالالامپور و مناطق مجاور آن كلانگ به معني دره مي گويند. از طرفي به علت اسقرار […]

بیشتر

گروه:

شهر کامرون هایلند

ارتفاعات کامرون هایلند مالزی

ارتفاعات کامرون (کامرون هایلند) منطقه تفریحی کامرون هایلند در کشور مالزی است و البته می توان از نزدیک ترین شهر ها به آن همین کوالالامپور را نام برد! فاصله کوالالامپور تا این منطقه سرسبز حدود ۲۲۰ کیلومتر است که میزان اتوبان های مابین این مسیر حدود ۱۵۰ کیلومتر است. اگر بتوانید با اتومبیل شخصی یا […]

بیشتر
مسجد کریستالی

مسجد کریستالی در مالزی

مسجد کریستالی (کریستال ماسک)در مالزی مسجد کریستال یکی از مساجد مالزی ست که از کریستال خالص ساخته شده  و دومین مسجد بزرگ جنوب شرقی آسیا پس از مسجد جامع استقلال جاکارتا و یکی از زیباترین مساجد مالزی به شمار میاد البته بیشتر مردم فقط برا خوش گذرونی به اونجا میرن تا عبادت..  این مسجد در […]

بیشتر

معبد باتوکیوز مالزی

معبد باتو کیوز (غارهای باتو) باتو کِیوز که یکی از پربازدیدترین جاذبه های گردشگری شهر کوالالامپور می باشد، یک تپه آهکی متشکل از سه غار و یک غار کوچکتر است و تقریباً در 13 کیلومتری شمال کوالالامپور قرار گرفته است ،این معبد صد ساله که دارای بت ها و مجسمه هایی در بنای غارهای اصلی […]

بیشتر

گنتینگ هایلند مالزی

گنتینگ هایلند (Genting Highlands) گنتینگ هایلند (Genting Highlands) مکانی مجهز و جالب توجه می باشد که توسط کمپانی گنتینگ ساخته شده است. این منطقه بر بالای یکی از کوه های رشته کوه تیتی وانگ سا (Titiwangsa) به ارتفاع 1860 متر و در مرز بین شهرهای پاهانگ و سیلانگور از کشور مالزی واقع شده است. این […]

بیشتر

برج منارا کوالالامپور

برج منارا کوالالامپور برج منارا کوالالامپور [Menara KL Tower] در کنار برج های دوقلو پتروناس [Petronas Twin Towers]، از شناخته شده ترین و معروف ترین نمادهای مالزی می باشند. این برج در سال 1994 ساخته شد و با ارتفاع 421 متر با منظره های تماشایی از سطح شهر در ارتفاعی بالاتر به آسانی از برج […]

بیشتر

برجهای دوقلوی پتروناس

برج های دوقلوی پتروناس    The Petronas Towers بعد از توافقات اولیه دولت مالزی، گروه پتروناس و شرکت ملی نفت با یکدیگر، تصمیم بر آن شد که در کوالالامپور یعنی در قلب کشور مالزی سازه ای ساخته شود که به غیر از بلند بودن از برج ویلیس Willis Tower در شیکاگو، نماد ملی کشور مالزی و […]

بیشتر

کوالالامپور

کوالالامپور این پایتخت نه تنها مرکز سیاسی اقتصادی و فرهنگی کشور مالزی است بلکه یک مرکز مهم در کل ناحیه جنوب شرقی آسیایی می باشد، همانطور که انتظار می رود این شهر پر است از آثار تاریخی متعددی که کنار مراکز فروشگاهی هتل ها و آسمان خراش های مدرن قرار گرفته اند زنده و پرشور […]

بیشتر
جزایر پرهنتیان

جزایر پرهنتیان

جزایر پرهنتیان پرهنتیان به زبان مالایی تقریبا به معنای “نقطه‌ی توقف” ترجمه شده است که البته معنای مناسبی محسوب می‌‌شود، چرا که بیشتر مسافران به این جزیره می‌‌آیند و تا پایان اقامت، چند صباحی را در اینجا سپری می‌کنند. جزایر پرهنتیان در مالزی از دو جزیره‌ی پرهنتیان کسیل (پرهنتیان کوچک) و پرهنتیان بسار (پرهنتیان بزرگ) […]

بیشتر

شرایط دریافت ویزای مالزی

انواع ویزای مالزی
کشور مالزی انواع زیادی از ویزا را صادر می کند از جمله:
ويزای ورودی يكنفره، ويزای بازديد (توريستی – گردشگری)، ويزای ترانزيت(عبوری)، ويزای كار و تجارت، ويزای ورودی چندگانه، ويزای كار موقتی، ويزای كار، ويزای اشتغال (ويزا حرفه ای)، ويزای همراه، ويزای دانشجويی، ويزای همسر
 اجازه ورود (Entry Permit)
(EP) يك مجوز كه برای افراد خارجی كه جزء شهروندان مالايی محسوب نمی شوند، جهت اقامت در مالزی صادر می شود. اين مجوز فقط برای اقامت صادر می شود و افراد متقاضی نمی توانند از اين ويزا برای هر نوع استخدام و يا اهداف ديگر استفاده كنند.
شرايط لازم برای صدور ويزا توریستی:
ویزای توریستی برای کسانی است که می خواهند به طور توریستی و تفریحی به مالزی سفر کنند، قبلا مدت این ویزا برای ایرانیان 3 ماه بود اما از ابتدای اکتبر سال 2013 میلادی، مدت ویزای توریستی برای ایرانیان به 2 هفته تغییر یافته است. ایرانیان برای ویزای توریستی نیاز به مراجعه به سفارت نداشته و در زمان ورود به فرودگاه مالزی، مهری در پاسپورتشان زده خواهد شد، که این مهر به منزله اجازه ورود به مالزی می باشد.
ویزای 15 روزه توریستی
این ویزا برای گذرنامه ایرانی در فرودگاه مالزی صادر می شود و نیاز به مراجعه به سفارت نمی باشد. در این نوع ویزا مسافرین باید موارد ذیل را رعایت فرمایند :
بلیط رفت و برگشت
حداقل 6 ماه از اعتبار گذرنامه باقیمانده باشد.
هر نفر به اندازه کافی پول به همراه داشته باشد.
اگر خروج مسافر از کشور مالزی به کشور دیگری می باشد ویزای آن کشور نیز حتما داشته باشد.
مدت زمان ویزا: 14 روز
هزینه: ندارد

***شرایط دریافت ویزای دو ماهه مالزی***
افراد علاقه مند به تحصیل در مالزی که پذیرش دانشگاهی خود را دریافت کرده‌اند، متقاضیان کار یا افرادی که از طریق طرح “مالزی – خانه دوم” قصد سفر به مالزی و دریافت ویزای بلند مدت دارند باید ابتدا از سفارت مالزی در ایران “ویزای دوماهه” دریافت کنند.
این ویزا سه ماه اعتبار دارد و از زمانی که شخص وارد مالزی می‌شود به مدت دو ماه می‌تواند با استفاده از این ویزا در این کشور اقامت داشته باشد تا ویزای اصلی خود را (ویزای دانشجویی، کار، اقامت 10 ساله) دریافت کند.
مدارک لازم برای دریافت ویزای دوماهه برای دانشجویان
اصل و کپی پذیرش دانشگاه (دانشجویان ترم اول) یا اصل نامه اشتغال به تحصیل
اصل و کپی نامه اداره مهاجرت
تکمیل فرم سفارت
اصل و کپی صفحه اول پاسپورت
کپی بلیط (رفت) یا رزرو بلیط
یک قطعه عکس 3.4 جدید و رنگی
گواهی بانکی به نام شخص متقاضی
 مدارک لازم برای دریافت ویزای دوماهه برای افراد شاغل در مالزی
اصل و کپی نامه دعوت به کار یا نامه اشتغال به کار و کپی اساسنامه یا نامه ثبت شرکت مربوطه
اصل و کپی نامه اداره مهاجرت
اصل و کپی صفحه اول پاسپورت
کپی بلیط (رفت) یا رزرو هتل
یک قطعه عکس 4*3 جدید و رنگی
مدت ویزا : 2 ماه
هزینه : 160000 ریال
نکته : ویزای تحصیلی و ویزای کار به هیچ عنوان صادر نمیشود و متقاضیانی که با پذیرش دانشگاهی اقدام می کنند باید توجه داشته باشند که این ویزای دو ماهه در مالزی توسط دانشگاه تبدیل به ویزای تحصیلی می شود. ویزای کار نیز توسط کارفرما در مالزی و اخذ صدور مجوز کار برای متقاضی در خود مالزی و توسط اداره مهاجرت مالزی تبدیل به ویزای کار میشود.

***ویزای دانشجویی مالزی***
این نوع ویزا مختص کسانی می باشد که میخواهند در دانشگاههای دولتی و خصوصی و کالج های زبان انگلیسی در مالزی ادامه تحصیل بدهند .
طبق قوانین و مقررات دولت و اداره مهاجرت کشور مالزی، همه دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاهها و کالج های زبان مالزی را دارند، باید ابتدا ویزای تحصیلی مربوط به دانشگاه و کالج مورد نظرشان را بگیرند و بعد به مالزی سفر کنند .
مراحل اخذ ویزای دانشجویی مالزی: برای گرفتن ویزای دانشجویی مالزی تا لحظه رسیدن به مالزی، باید 4 مرحله را پشت سر بگذارید.
مرحله اول: گرفتن پذیرش از دانشگاه و یا کالج مورد نظر
مرحله دوم: گرفتن VDR Approval Letter از دانشگاه و کالجی که پذیرش گرفته اید.
مدارک مورد نیاز برای گرفتن VDR:
پر کردن فرم درخواست
تصویر همه صفحات پاسپورت
دو قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی
کپی نامه پذیرش که از دانشگاه
کپی مدارک تحصیلی و ریز نمرات
گزارش مربوط به آزمایشات پزشکی
هزینه مربوط به نامه تائیدیه

از روزی که برای VDR اقدام می کنید، تقریبا 6 هفته زمان میبرد تا این نامه آماده شود.
مرحله سوم: مراجعه به سفارت مالزی در تهران و اقدام برای گرفتن Single Entry Visa یا همان سوشیال ویزا

فراموش نکنید که نامه VDR کلا 90 روز اعتبار داره و شما توی این فاصله 90 روزه باید حتما به سفارت مالزی در تهران مراجعه کنید.
بعد از اینکه این مدارک را به سفارت مالزی در تهران ارائه دادید، تقریبا 5 روز الی 10 روز تا آماده شدن ویزا زمان لازم است و بعد از این مدت می توانید از سفارت مالزی در تهران ویزای خود را تحویل بگیرید و به مالزی سفر کنید.
مرحله چهارم: ثبت نام نهایی در دانشگاه به عنوان دانشجو و درخواست ویزای دانشجویی و ثبت در پاسپورت

بعد از اینکه به مالزی رسیدید، باید در اولین فرصت به دانشگاه مراجعه کرده و مراحل نهایی ثبت نام، پرداخت شهریه دانشگاه و هزینه بیمه دانشجویی را پرداخت کرده، سپس روز بعد یا همان روز، اصل پاسپورت و مدارک مورد نیاز را تحویل قسمت مربوط به ویزا در دانشگاه دهید که دانشگاه این مدارک را به اداره مهاجرت ارسال کند. در این مرحله در پاسپورت شما ویزای دانشجویی زده خواهد شد.
 
مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای دانشجویی زمانی که به مالزی می رسید:
اصل پاسپورت و کپی همه صفحات آن
نامه ثبت نام نهایی در دانشگاه
فرمهای معاینات پزشکی
رسید بیمه دانشجویی
دو قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی
هزینه نهایی ویزای دانشجویی – این هزینه هم بسته به نوع دانشگاه متفاوت هست ، بین 100 الی 1500 رینگیت

این مدارک را تحویل دانشگاه می دهید، و خود دانشگاه مدارک را به اداره مهاجرت مالزی می فرستند و ویزای دانشجویی (Student Pass) با یک سال اعتبار برای شما صادر می شود.

ویزای همراه: ویزای همراه در انگلیسی با واژه Dependant Pass شناخته می شود. این ویزا مخصوص همراهان دانشجو می‌باشد، البته همراهانی که نمی‌خواهند در مالزی تحصیل کنند و فقط به عنوان همراه می‌خواهند در کنار دانشجو باشند. این ویزا را فقط به همسر، پدر و مادر، و فرزندان زیر 18 سال دانشجویان در حال تحصیل در مالزی می‌دهند. بعد از اینکه ویزای دانشجویی شما آماده شد، می‌توانید برای همراهان خود هم درخواست ویزا بدهید.
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای همراه:
تصویر همه صفحات پاسپورت دانشجو و همراهان
چهار قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی
نامه ثبت نام نهایی دانشجو در دانشگاه
اصل پاسپورت دانشجو و همراهان
نامه نسبیت
فرمهای مخصوص درخواست ویزای همراه
هزینه درخواست صدور ویزا همراه – تقریبا 650 رینگیت

***ویزای کار در مالزی***
همانطور که از نامش پیداست، این ویزا برای کسانی است که می‌خواهند برای کار به مالزی سفر کنند. در این صورت شما ابتدا کار را پیدا می‌کنید و بعد خود کارفرما برای شما ویزا می‌گیرد و شما می توانید به مالزی سفر کنید. مدت این ویزا بسته به جایی داره که شما کار پیدا کردید از 6 ماه تا 5 سال است.

کوآلالامپور

Kuala Lumpur
26°
few clouds
humidity: 94%
wind: 1m/s E
H 24 • L 24
32°
Wed
34°
Thu
29°
Fri
29°
Sat
Weather from OpenWeatherMap