تور مالزی کوالالامپور 7 شب و 8 روز (برگزار شده)

مدت: 7 شب و 8 روز شهرهای مورد بازدید: کوآلالامپور درجه سختی: 1 از 5

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل سندپایپر مالزی
سه ستاره 4015000 5225000 3345000 2645000 ---
هتل سیلکا می تاور مالزی
سه ستاره 4115000 5385000 3285000 2645000 ---
هتل کوزمو کوالالامپور
چهار ستاره 4315000 5745000 3495000 2745000 ---

جزئیات تور

  • قیمت: 4490000 تومان
  • مدت: 7 شب و 8 روز
  • درجه سختی: 1 از 5
  • محدوده سنی: 2-60
  • خدمات تور: بلیط رفت و برگشت به کوالالامپور+7 شب اقامت با صبحانه +ترانسفر فرودگاهی+گشت شهری با ناهار+راهنمای فارسی زبان
  • Trip type: هوایی

برنامه روزانه

تور مالزی⇐ 7 شب

7 شب و 8 روز

هتل سه ستاره sandpiper

پرواز ماهان

کوالالامپور پایتخت كشور مالزی است و در قلب ايالت سلانگور واقع شده است. اين شهر در دامنه های کوهستانی قرار گرفته و كوه همه اطراف آن به جز قسمت شرقي را فراگرفته است به همین دلیل است به کوالالامپور و مناطق مجاور آن كلانگ به معني دره مي گويند. از طرفي به علت استقرار اين شهر در محل تلاقي رودخانه هاي کلانگ و گمباک به آن پايتخت گل آلود نيز مي گويند. کوالالامپور علی رغم عمر کوتاه 100 ساله اش به شهری جهانی تبدیل شده و دارای سه قومیت مالایی، چینی و هندی می باشد.

با خرید یا رزرو تورهای مالزی، بخش زیادی از دغدغه هایتان برای سفر به شهرهای مالزی برطرف خواهد شد زیرا آژانس هفت وادی  با ارائه آفرهای ویژه تور مالزی میتواند برای شما امکاناتی نظیر گشت شهری (در شهرهای مالزی)، ترانسفر فرودگاهی (فاصله فرودگاه تا هتل مورد نظر)، بیمه مسافرتی (بیمه حین سفر با تور مالزی)، راهنمای فارسی زبان (تور لیدر آشنا به شهرهای مالزی) و معرفی مراکز خرید در مالزی با تخفیف های باور نکردنی را فراهم کند. اینگونه با خیال راحت از جاذبه های مقصدتان (شهرهای مالزی) لذت خواهید برد و با خاطره های خوبی از سفر به مالزی بازخواهید گشت. 

**پرواز چارتر و هتل ها فول گارانتی و غیر قابل استراد می باشد**

بنابر اطلاعیه وزارت گردشگری کشور مالزی کلیه مسافرینی که از تاریخ 1 سپتامبر 2017 به این کشور سفر می کنند،موظف هستند تا مبلغ 10 رینگیت مالزی معادل 2/5 دلار آمریکا به ازای هر شب اقامت در هر اتاق به صورت مستقیم به هتل محل اقامت خود پرداخت نمایند و این آژانس دراین خصوص هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت

(نرخ این پکیج بر مبنای پایین ترین کلاس پروازی محاسبه گردیده است بنابراین خواهشمند است قبل از اقدام به خرید تور با کانتر مربوطه تماس حاصل فرمائید)

ارسال 50% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.قیمت ها با توجه به روز و تاریخ متغیراست
جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل نمایید (02136652925)

در تاریخ هایی افزایش قیمت خواهیم داشت

*با هفت وادی آسان و راحت سفر کنید*

نقشه راه


مالزی

مالزی کشوری در جنوب شرقی آسیا و پایتخت آن کوالا لامپور است. سازمان‌های دولتی و وزارت‌خانه‌های این کشور در شهر جدید پوتراجایا (پایتخت اداری) این کشور واقع است. مالزی عضو سازمان ملل متحد و اتحادیه کشورهای همسود است. این فدراسیون شامل سیزده ایالت در جنوب شرقی آسیا است. نام «مالزی» زمانی انتخاب شد که فدراسیون […]

بیشتر

کوآلالامپور

کوالالامپور کوالالامپور پایتخت كشور مالزی است و در قلب ايالت سلانگور واقع شده است. اين شهر در دامنه های کوهستانی قرار گرفته و كوه همه اطراف آن به جز قسمت شرقي را فراگرفته است به همین دلیل است به کوالالامپور و مناطق مجاور آن كلانگ به معني دره مي گويند. از طرفي به علت اسقرار […]

بیشتر

گروه:

برجهای دوقلوی پتروناس

برج های دوقلوی پتروناس    The Petronas Towers بعد از توافقات اولیه دولت مالزی، گروه پتروناس و شرکت ملی نفت با یکدیگر، تصمیم بر آن شد که در کوالالامپور یعنی در قلب کشور مالزی سازه ای ساخته شود که به غیر از بلند بودن از برج ویلیس Willis Tower در شیکاگو، نماد ملی کشور مالزی و […]

بیشتر

کوالالامپور

کوالالامپور این پایتخت نه تنها مرکز سیاسی اقتصادی و فرهنگی کشور مالزی است بلکه یک مرکز مهم در کل ناحیه جنوب شرقی آسیایی می باشد، همانطور که انتظار می رود این شهر پر است از آثار تاریخی متعددی که کنار مراکز فروشگاهی هتل ها و آسمان خراش های مدرن قرار گرفته اند زنده و پرشور […]

بیشتر

برج منارا کوالالامپور

برج منارا کوالالامپور برج منارا کوالالامپور [Menara KL Tower] در کنار برج های دوقلو پتروناس [Petronas Twin Towers]، از شناخته شده ترین و معروف ترین نمادهای مالزی می باشند. این برج در سال 1994 ساخته شد و با ارتفاع 421 متر با منظره های تماشایی از سطح شهر در ارتفاعی بالاتر به آسانی از برج […]

بیشتر
شهر کامرون هایلند

ارتفاعات کامرون هایلند مالزی

ارتفاعات کامرون (کامرون هایلند) منطقه تفریحی کامرون هایلند در کشور مالزی است و البته می توان از نزدیک ترین شهر ها به آن همین کوالالامپور را نام برد! فاصله کوالالامپور تا این منطقه سرسبز حدود ۲۲۰ کیلومتر است که میزان اتوبان های مابین این مسیر حدود ۱۵۰ کیلومتر است. اگر بتوانید با اتومبیل شخصی یا […]

بیشتر
مسجد کریستالی

مسجد کریستالی در مالزی

مسجد کریستالی (کریستال ماسک)در مالزی مسجد کریستال یکی از مساجد مالزی ست که از کریستال خالص ساخته شده  و دومین مسجد بزرگ جنوب شرقی آسیا پس از مسجد جامع استقلال جاکارتا و یکی از زیباترین مساجد مالزی به شمار میاد البته بیشتر مردم فقط برا خوش گذرونی به اونجا میرن تا عبادت..  این مسجد در […]

بیشتر

معبد باتوکیوز مالزی

معبد باتو کیوز (غارهای باتو) باتو کِیوز که یکی از پربازدیدترین جاذبه های گردشگری شهر کوالالامپور می باشد، یک تپه آهکی متشکل از سه غار و یک غار کوچکتر است و تقریباً در 13 کیلومتری شمال کوالالامپور قرار گرفته است ،این معبد صد ساله که دارای بت ها و مجسمه هایی در بنای غارهای اصلی […]

بیشتر

گنتینگ هایلند مالزی

گنتینگ هایلند (Genting Highlands) گنتینگ هایلند (Genting Highlands) مکانی مجهز و جالب توجه می باشد که توسط کمپانی گنتینگ ساخته شده است. این منطقه بر بالای یکی از کوه های رشته کوه تیتی وانگ سا (Titiwangsa) به ارتفاع 1860 متر و در مرز بین شهرهای پاهانگ و سیلانگور از کشور مالزی واقع شده است. این […]

بیشتر

گروه:

درجه هتل:

هتل سندپیپر

هتل سندپایپر مالزی

Sandpiper Hotel هتل سه ستاره سند پایپر Sandpiper Hotel یک هتل مدرن است که در منطقه بوکیت بینتانگ Bukit Bintang واقع شده است. برای استفاده از وسایل حمل و نقل کوالالامپور نزدیکترین گزینه، پایانه اتوبوسرانی مرکزی پودو Pudu Sentral Bus Terminal است که فقط 200 متر با هتل سند پایپر Sandpiper Hotel فاصله دارد. مسافتی […]

بیشتر

مای هتل ات بوکیت بینتانگ مالزی

مای هتل بوکیت بینتانگ مالزی هتل مای در منطقه جالان پودو و با فاصله ده دقیقه پیاده تا خیابان پرتالینگ و بوکیت بینتانگ قرار گرفته است. اینترنت Wi-Fi بصورت رایگان در دسترس است و رسپشن هتل نیز به صورت 24 ساعته پاسخگو می باشد. هتل مای ات بوکیت بینتانگ 45 دقیقه از فرودگاه بین المللی […]

بیشتر

هتل سیلکا می تاور مالزی

هتل سیلکا می تاور (SILKA MAYTOWER KUALA LUMPUR) هتل سیلکا می تاور (SILKA MAYTOWER KUALA LUMPUR) در مرکز شهر کوالالامپور واقع شده است. این هتل انتخابی مناسب برای کسانی است که به قصد خرید و تجارت به کشور مالزی سفر کرده اند. از هتل سیلکا می تاور با 600 متر پیاده روی می‌توان به ایستگاه مترو LRT […]

بیشتر

SANDPAPER KUALA LUMPUR

SANDPAPER KUALA LUMPUR هتل سندپایپر کوالالامپور به شکلی ایده آل در خیابان جالان پودو، یکی از پر تلاطم ترین و توریستی ترین نقاط شهر کوالالامپور که بخش از منطقه گُلدِن ترای انگل می باشد قرار گرفته است. این بخش از شهر دارای بیشترین تعداد جاذبه های دیدنی، تفریحی، فروشگاهی و حتی مراکز تجاری و اداری مهم […]

بیشتر
cosmo

هتل کوزمو کوالالامپور

هتل کوزمو کوالالامپور (Cosmo Hotel Kuala Lumpur) هتل کوزمو کوالالامپور (Cosmo Hotel Kuala Lumpur) جایی است که در تور مالزی شما اقامتی راحت، مهمان‌نوازی گرم و خدمات عالی را تجربه خواهید کرد. هتل Cosmo مالزی، در منطقه Leboh Ampang کوالالامپور قرار گرفته و 347 اتاق و سوئیت جادار و به زیبایی مبله شده دارد. این […]

بیشتر
گرند سیزن

هتل گرند سیزن کوالالامپور

هتل گرند سیزن کوالالامپور Grand Seasons Hotel, Kuala Lumpur هتل گرند سیزن کوالالامپور Grand Seasons Hotel, Kuala Lumpur این هتل در مالزی، با ۸۰۰ اتاق که با دکوراسیونی زیبا و فضایی راحت ساخته شده است. موقعیت مکانی این هتل در خیابان پاهنگ نزدیک محلهٔ چو کیت قرار دارد. همچنین شما می توانید با چند قدم به […]

بیشتر

شرایط دریافت ویزای مالزی

انواع ویزای مالزی
کشور مالزی انواع زیادی از ویزا را صادر می کند از جمله:
ويزای ورودی يكنفره، ويزای بازديد (توريستی – گردشگری)، ويزای ترانزيت(عبوری)، ويزای كار و تجارت، ويزای ورودی چندگانه، ويزای كار موقتی، ويزای كار، ويزای اشتغال (ويزا حرفه ای)، ويزای همراه، ويزای دانشجويی، ويزای همسر
 اجازه ورود (Entry Permit)
(EP) يك مجوز كه برای افراد خارجی كه جزء شهروندان مالايی محسوب نمی شوند، جهت اقامت در مالزی صادر می شود. اين مجوز فقط برای اقامت صادر می شود و افراد متقاضی نمی توانند از اين ويزا برای هر نوع استخدام و يا اهداف ديگر استفاده كنند.
شرايط لازم برای صدور ويزا توریستی:
ویزای توریستی برای کسانی است که می خواهند به طور توریستی و تفریحی به مالزی سفر کنند، قبلا مدت این ویزا برای ایرانیان 3 ماه بود اما از ابتدای اکتبر سال 2013 میلادی، مدت ویزای توریستی برای ایرانیان به 2 هفته تغییر یافته است. ایرانیان برای ویزای توریستی نیاز به مراجعه به سفارت نداشته و در زمان ورود به فرودگاه مالزی، مهری در پاسپورتشان زده خواهد شد، که این مهر به منزله اجازه ورود به مالزی می باشد.
ویزای 15 روزه توریستی
این ویزا برای گذرنامه ایرانی در فرودگاه مالزی صادر می شود و نیاز به مراجعه به سفارت نمی باشد. در این نوع ویزا مسافرین باید موارد ذیل را رعایت فرمایند :
بلیط رفت و برگشت
حداقل 6 ماه از اعتبار گذرنامه باقیمانده باشد.
هر نفر به اندازه کافی پول به همراه داشته باشد.
اگر خروج مسافر از کشور مالزی به کشور دیگری می باشد ویزای آن کشور نیز حتما داشته باشد.
مدت زمان ویزا: 14 روز
هزینه: ندارد

***شرایط دریافت ویزای دو ماهه مالزی***
افراد علاقه مند به تحصیل در مالزی که پذیرش دانشگاهی خود را دریافت کرده‌اند، متقاضیان کار یا افرادی که از طریق طرح “مالزی – خانه دوم” قصد سفر به مالزی و دریافت ویزای بلند مدت دارند باید ابتدا از سفارت مالزی در ایران “ویزای دوماهه” دریافت کنند.
این ویزا سه ماه اعتبار دارد و از زمانی که شخص وارد مالزی می‌شود به مدت دو ماه می‌تواند با استفاده از این ویزا در این کشور اقامت داشته باشد تا ویزای اصلی خود را (ویزای دانشجویی، کار، اقامت 10 ساله) دریافت کند.
مدارک لازم برای دریافت ویزای دوماهه برای دانشجویان
اصل و کپی پذیرش دانشگاه (دانشجویان ترم اول) یا اصل نامه اشتغال به تحصیل
اصل و کپی نامه اداره مهاجرت
تکمیل فرم سفارت
اصل و کپی صفحه اول پاسپورت
کپی بلیط (رفت) یا رزرو بلیط
یک قطعه عکس 3.4 جدید و رنگی
گواهی بانکی به نام شخص متقاضی
 مدارک لازم برای دریافت ویزای دوماهه برای افراد شاغل در مالزی
اصل و کپی نامه دعوت به کار یا نامه اشتغال به کار و کپی اساسنامه یا نامه ثبت شرکت مربوطه
اصل و کپی نامه اداره مهاجرت
اصل و کپی صفحه اول پاسپورت
کپی بلیط (رفت) یا رزرو هتل
یک قطعه عکس 4*3 جدید و رنگی
مدت ویزا : 2 ماه
هزینه : 160000 ریال
نکته : ویزای تحصیلی و ویزای کار به هیچ عنوان صادر نمیشود و متقاضیانی که با پذیرش دانشگاهی اقدام می کنند باید توجه داشته باشند که این ویزای دو ماهه در مالزی توسط دانشگاه تبدیل به ویزای تحصیلی می شود. ویزای کار نیز توسط کارفرما در مالزی و اخذ صدور مجوز کار برای متقاضی در خود مالزی و توسط اداره مهاجرت مالزی تبدیل به ویزای کار میشود.

***ویزای دانشجویی مالزی***
این نوع ویزا مختص کسانی می باشد که میخواهند در دانشگاههای دولتی و خصوصی و کالج های زبان انگلیسی در مالزی ادامه تحصیل بدهند .
طبق قوانین و مقررات دولت و اداره مهاجرت کشور مالزی، همه دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاهها و کالج های زبان مالزی را دارند، باید ابتدا ویزای تحصیلی مربوط به دانشگاه و کالج مورد نظرشان را بگیرند و بعد به مالزی سفر کنند .
مراحل اخذ ویزای دانشجویی مالزی: برای گرفتن ویزای دانشجویی مالزی تا لحظه رسیدن به مالزی، باید 4 مرحله را پشت سر بگذارید.
مرحله اول: گرفتن پذیرش از دانشگاه و یا کالج مورد نظر
مرحله دوم: گرفتن VDR Approval Letter از دانشگاه و کالجی که پذیرش گرفته اید.
مدارک مورد نیاز برای گرفتن VDR:
پر کردن فرم درخواست
تصویر همه صفحات پاسپورت
دو قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی
کپی نامه پذیرش که از دانشگاه
کپی مدارک تحصیلی و ریز نمرات
گزارش مربوط به آزمایشات پزشکی
هزینه مربوط به نامه تائیدیه

از روزی که برای VDR اقدام می کنید، تقریبا 6 هفته زمان میبرد تا این نامه آماده شود.
مرحله سوم: مراجعه به سفارت مالزی در تهران و اقدام برای گرفتن Single Entry Visa یا همان سوشیال ویزا

فراموش نکنید که نامه VDR کلا 90 روز اعتبار داره و شما توی این فاصله 90 روزه باید حتما به سفارت مالزی در تهران مراجعه کنید.
بعد از اینکه این مدارک را به سفارت مالزی در تهران ارائه دادید، تقریبا 5 روز الی 10 روز تا آماده شدن ویزا زمان لازم است و بعد از این مدت می توانید از سفارت مالزی در تهران ویزای خود را تحویل بگیرید و به مالزی سفر کنید.
مرحله چهارم: ثبت نام نهایی در دانشگاه به عنوان دانشجو و درخواست ویزای دانشجویی و ثبت در پاسپورت

بعد از اینکه به مالزی رسیدید، باید در اولین فرصت به دانشگاه مراجعه کرده و مراحل نهایی ثبت نام، پرداخت شهریه دانشگاه و هزینه بیمه دانشجویی را پرداخت کرده، سپس روز بعد یا همان روز، اصل پاسپورت و مدارک مورد نیاز را تحویل قسمت مربوط به ویزا در دانشگاه دهید که دانشگاه این مدارک را به اداره مهاجرت ارسال کند. در این مرحله در پاسپورت شما ویزای دانشجویی زده خواهد شد.
 
مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای دانشجویی زمانی که به مالزی می رسید:
اصل پاسپورت و کپی همه صفحات آن
نامه ثبت نام نهایی در دانشگاه
فرمهای معاینات پزشکی
رسید بیمه دانشجویی
دو قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی
هزینه نهایی ویزای دانشجویی – این هزینه هم بسته به نوع دانشگاه متفاوت هست ، بین 100 الی 1500 رینگیت

این مدارک را تحویل دانشگاه می دهید، و خود دانشگاه مدارک را به اداره مهاجرت مالزی می فرستند و ویزای دانشجویی (Student Pass) با یک سال اعتبار برای شما صادر می شود.

ویزای همراه: ویزای همراه در انگلیسی با واژه Dependant Pass شناخته می شود. این ویزا مخصوص همراهان دانشجو می‌باشد، البته همراهانی که نمی‌خواهند در مالزی تحصیل کنند و فقط به عنوان همراه می‌خواهند در کنار دانشجو باشند. این ویزا را فقط به همسر، پدر و مادر، و فرزندان زیر 18 سال دانشجویان در حال تحصیل در مالزی می‌دهند. بعد از اینکه ویزای دانشجویی شما آماده شد، می‌توانید برای همراهان خود هم درخواست ویزا بدهید.
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای همراه:
تصویر همه صفحات پاسپورت دانشجو و همراهان
چهار قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی
نامه ثبت نام نهایی دانشجو در دانشگاه
اصل پاسپورت دانشجو و همراهان
نامه نسبیت
فرمهای مخصوص درخواست ویزای همراه
هزینه درخواست صدور ویزا همراه – تقریبا 650 رینگیت

***ویزای کار در مالزی***
همانطور که از نامش پیداست، این ویزا برای کسانی است که می‌خواهند برای کار به مالزی سفر کنند. در این صورت شما ابتدا کار را پیدا می‌کنید و بعد خود کارفرما برای شما ویزا می‌گیرد و شما می توانید به مالزی سفر کنید. مدت این ویزا بسته به جایی داره که شما کار پیدا کردید از 6 ماه تا 5 سال است.

کوآلالامپور

Kuala Lumpur
28°
haze
humidity: 78%
H 27 • L 25
34°
Wed
34°
Thu
35°
Fri
35°
Sat
Weather from OpenWeatherMap